Állj! Írj, üzenj, szólj!
 
Hirdetés
 
Belépési nyilatkozat
2008. május 21. szerda, 19:17

Magyarországi Roma Parlament belépési nyilatkozat.

 

Alulírott ................................................................., ..................................... szervezet / kisebbségi önkormányzat / vagy magánszemély / informális csoport, felvételünket kérjük a Magyarországi Roma Parlament tagjainak sorába. 

 

Belépésünkkel egyidejûleg nyilatkozunk, hogy a Magyarországi Roma Parlament alapszabályát elfogadjuk, további tevékenységünket annak szellemében, az országban élõ cigány kisebbség boldogulása érdekében fejtjük ki a Roma Parlament szakmai döntéseinek megfelelõen.

 

Belépésünkkel tudomásul vesszük, hogy tagságunkkal szakmai együttmûködést létesítünk. Részt veszünk a szervezet stratégiájának, szakmai programjainak kialakításában és végrehajtásában. Közremûködünk abban, hogy a Roma Integráció Évtizede program más fejlesztési programokkal együtt a cigányság lakhatási, egészségügyi, foglalkoztatási és oktatási helyzetének szociológiai mutatóit a teljes lakossági adatokkal megegyezõ színvonalra fejleszthesse, az elõítéletes és szegregációs társadalmi mechanizmusokat felszámolja és kereteket nyújtson a cigányság önigazgatási rendszereinek kialakításához.

 

Dátum: 200............

 

 

.............................................................

Belépõ magánszemély, vagy szervezet, kisebbségi önkormányzat  képviselõje


 

Melléklet:

 

- kisebbségi önkormányzat határozata a belépésrõl

- szervezet státuszát tükrözõ bírósági bejegyzés

 
Qweb Internet Technolgia