Állj! Írj, üzenj, szólj!
 
Hirdetés
 
Romaparlament
Civil roma jogvédõk közös állásfogalása
Hírek - Általános hírek
2008. június 23. hétfő, 08:27
A Nemzeti és Etnikai Kisebbségi Jogvédõ Iroda, a Roma Polgárjogi Alapítvány, az Esélyt a Hátrányos Helyzetû Gyerekeknek Alapítvány, a Magyarországi Roma Parlament és az Európai Roma Jogok Központja - figyelemmel a Nemzeti és Etnikai Kisebbségi Jogok Országgyûlési Biztosának 2008. június 17. napján közzétett jelentésére is - az alábbi közös nyilatkozatot teszi közzé.
Bővebben...
 
Fórum szabályzat
Hírek - Általános hírek
2008. május 20. kedd, 23:21
Fórum szabályzatElkészült fórumunk mûködési szabályzata. Kérünk mindenkit, hogy regisztráció elõtt figyelmesen olvassa el. Ennek megtagadása nem mentesít annak következményei alól. A Magyarországi Roma Parlament Civil Szolgáltató Iroda Fórum szabályzata ezen a linken olvasható .
 
Polgár Alapítvány - rendezvény felhívás
Hírek - Általános hírek
2008. június 18. szerda, 04:59

Polgár Alapítvány - rendezvény felhívás A pécsi Gandhi Közalapítványi Gimnázium két hátrányos helyzetû diákjának lehetõsége nyílt, hogy megpályázzon és elnyerjen egy négy éves ösztöndíjat az University of Texas amerikai egyetemre. Tanulmányaik megkezdésének elõfeltétele azonban, hogy októberben letegyék a SAT-et *

Bővebben...
 
Elkészült weboldalunk
Hírek - Általános hírek
2008. május 20. kedd, 22:46
Elkészült weboldalunkA tervezettõl picit késõbb, de elkészült weboldalunk, amely nagy szeretettel köszönti látogatóinkat! Reméljük, a továbbiakban hatékonyan fogja segíteni munkánkat, és az Önök tetszését is elnyeri. A tartalom feltöltése folyamatos, napról napra gazdagabb tartalommal várjuk régi, és új látogatóinkat.
 
<< Első < Előző 21 22 23 24 25 26 Következő > Utolsó >>

26. oldal / 26
Qweb Internet Technolgia